top of page

Gorski kristal - poseban dar Zemlje

Gorski kristal ili kvarc zapravo je mineral i jedan je od najrasprostranjenijih i najpopularnijih kristala visoke frekvencije, poseban je po tome što pojačava djelovanje ostalih kristala i dragog kamenja.


Ako postoji kristal kojega bi svatko trebao imati, to je svakako Gorski kristal, kako zbog svoje ljepote, čvrstoće i otpornosti tako i zbog pozitivne energije i visoke vibracije.


Gorski kristal smatra se najstarijim kristalom koji se koristio za liječenje, iscjeljivanje i rituale, drevni narodi vjerovali su da kvarc odnosi bol i donosi ravnotežu ljudskom tijelu.


Posebnosti i korist koju nam Gorski kristal daje zaista su velike i široko primjenjive,


Svaki kristal djeluje na određenu čakru, a Gorski kristal je specifičan što djeluje na svih 7 čakri donoseći nam balans uma i tijela.


Štiti od negativnih utjecaja – ima sposobnost apsorpcije negativne energije. Štiti od negativnih utjecaja prostor u kojem se nalazi i osobu koja ga posjeduje.


Uravnotežuje emocije i pomaže nam da se povežemo sa svojim unutarnjim bićem, otkrijemo svoj potencijal i pronađemo unutarnji mir.


Ako poželite osjetiti snagu Gorskog kristala, zanima Vas više o ovoj temi, želite saznati što Vam stoji u kartama ili trebate stručno i profesionalno savjetovanje, javite se s povjerenjem u naš Centar.

ZOVITE 064 500 509

PIŠITE SMS na broj 888 999 (upišite Mag 11)



bottom of page