top of page

Otkrivanje dubina života kroz TAROT

Danas ćemo zaroniti u fascinantan svijet tarota, gdje se simboli, arhetipi i intuicija isprepliću kako bi nam pružili uvid u dubine naše duše i okoline. Tarot nije samo skup šarenih karata; to je sredstvo koje nam može pomoći otkriti tajanstvene puteve života.


Tarot se sastoji od 78 karata podijeljenih u velike i male arkane. Velike karte predstavljaju ključne životne trenutke, dok male opisuju svakodnevne situacije. Svaka karta ima svoje značenje, ali prava magija dolazi iz njihovog međusobnog odnosa i konteksta čitanja.


Tarot nije rezerviran samo za posebne trenutke. Možete ga integrirati u svoj svakodnevni život koristeći jednokartno čitanje ujutro ili postavljanjem pitanja prije spavanja. To može biti moćan alat za samoproučavanje i vođenje života prema najboljem putu.


Pri radu s tarotom, važno je pridržavati se etičkih smjernica. Poštujte privatnost sebe i drugih te budite otvoreni za raznolike interpretacije. Tarot nije alat predviđanja, već vođenje putem introspekcije i razumijevanja.

Tarot je više od karti; to je ključ za otkrivanje dubina naših vlastitih misli, osjećaja i potencijala. Kroz prizmu tarota, svaki trenutak postaje prilika za učenje i rast. Pa, dragi čitatelji, pridružite nam se u ovoj uzbudljivoj avanturi samoproučavanja i istraživanja nepoznatog!



bottom of page